Skupinska kolesarska potovanja
*
Dalmacija Express - kolesarjenje Hrvaška

Kolesarsko potovanje in križarjenje po otokih južne Dalmacije.

Vse ljubitelje narave in kolesarjenja vabimo na kratko, a zanimivo spoznavanje najlepših delov Južne Dalmacije. Na dalmatinski barkači zagotavljamo dobro družbo in prijetno vzdušje.

PROGRAM:
1. dan: SPLIT / okolica - SUPETAR - MILNA
Zbor vseh udeležencev v Splitu oz. okolici. Sledi plovba na otok Brač do mesta Supetar. Sledi začetek kolesarjenja. Naš današnji cilj bo ribiško mestece Milna, kjer bomo tudi prenočili. Večerja in nočitev (cca 20 km).

2. dan: MILNA - BOL
Po zajtrku začetek kolesarjenja po razgledni cesti do središča otoka Nerežišća, kratek postanek in oddih in nadaljevanje proti Vidovi Gori, ki je tudi najvišja gora jadranskih otokov. Zaslužen počitek in uživanje v prelepi panorami na bližnje otoke. Sledi slikovit spust po južni strani otoka Brača do Bola. Tam si bomo ogledali tudi znamenito plažo ˝zlatni rat˝.  Večerja in nočitev na ladji (cca. 55 km).

3. dan: BOL - STARI GRAD - HVAR
Jutranja plovba do Hvara in začetek etape po ravnem predelu otoka Hvara do Vrboske in po obalni poti do Jelse. Od tam nadaljevanje poti skozi vasice na pobočjih Sv. Nikole in čez Brusje do mesta Hvar. Ogled starega mestnega jedra, s trdnjavo in obzidjem. Večerja in nočitev na ladji (cca. 45 km).

4. dan: HVAR - ŠOLTA
Dan se bo začel s plovbo proti Šolti. Sledi kolesarjenje po najlepšem delu otoka - od Maslinice do Stomorske, kjer bo čakala ladja. Večerja in nočitev na ladji (cca. 20 km).

5. dan: ŠOLTA - SPLIT / okolica
Jutranja plovba do mesta vkrcanja. Po zajtrku slovo od posadke in odhod proti domu.

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa zaradi posebnih vremenskih razmer.
Prevoz: lasten
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena
23.04.2022 po programu dvoposteljna lasten 319.00 € Povpraševanje Rezervacija