Skupinska kolesarska potovanja
*
Kolesarjenje Hrvaška - Dalmacija Express

Kolesarsko potovanje in križarjenje po otokih južne Dalmacije.

Prvomajsko kolesarsko potovanje.Konec aprila je Dalmacija že odeta v zeleno, temperature so pravšnje, primerne za sprehode in kolesarjenje. Vse ljubitelje narave in kolesarjenja vabimo na kratko, a zanimivo spoznavanje najlepših delov Južne Dalmacije. Na dalmatinski barkači zagotavljamo dobro družbo in prijetno vzdušje.

PROGRAM:
1. dan: ŠIBENIK - ŠOLTA
Zbor vseh udeležencev v Šibeniku. Dan se bo začel s plovbo proti Šolti. Sledi kolesarjenje po najlepšem delu otoka - od Maslinice do Stomorske, kjer bo čakala ladja. Večerja in nočitev na ladji (cca. 20 km).

2. dan: BRAČ - HVAR (Stari Grad)
Jutranja plovba na otok Brač. Po zajtrku začetek kolesarjenja po razgledni cesti do središča otoka Nerežišća, kratek postanek in oddih in nadaljevanje proti Vidovi Gori, ki je tudi najvišja gora jadranskih otokov. Zaslužen počitek in uživanje v prelepi panorami na bližnje otoke. Povratek mimo Humca od koder sledi slikovit spust do Bola in peščene plaže Zlatni rat na Braču. Popoldne plovba do Starega Grada na Hvaru. Večerja in nočitev na ladji (cca. 55 km).

3. dan: HVAR (Stari Grad – Hvar)
Zjutraj začetek etape po ravnem predelu otoka Hvara do Vrboske in po obalni poti do Jelse. Od tam nadaljevanje poti skozi vasice na pobočjih Sv. Nikole in čez Brusje do mesta Hvar. Ogled starega mestnega jedra, s trdnjavo in obzidjem. Večerja in nočitev na ladji (cca. 45 km).

4. dan: HVAR - ROGOZNICA - PRIMOŠTEN
Dan se bo začel s plovbo proti Rogoznici, kjer bo tudi začetek kolesarjenja. Pot nas bo vodila skozi manjše vasice proti našemu današnjemu cilju, ki bo v mestu Primošten. To simpatično dalmatinsko mesto si bomo tudi ogledali. Večerja in nočitev na ladji (cca. 25 km).

5. dan: PRIMOŠTEN - ŠIBENIK
Jutranja plovba do Šibenika. Po zajtrku slovo od posadke in odhod proti domu.

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa zaradi posebnih vremenskih razmer.
Prevoz: lasten
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena
27.04.2019 po programu dvoposteljna lasten 299.00 € Povpraševanje Rezervacija