Skupinska kolesarska potovanja
*
Dalmacija Express I - kolesarjenje Hrvaška

Kolesarsko potovanje in križarjenje po otokih južne Dalmacije.Vse ljubitelje narave in kolesarjenja vabimo na kratko, a zanimivo spoznavanje najlepših delov Južne Dalmacije. Na dalmatinski barkači zagotavljamo dobro družbo in prijetno vzdušje.

PROGRAM:
1. dan: ŠIBENIK - MASLINICA - STOMORSKA
Zbor vseh udeležencev v Šibeniku. Sledi plovba na otok Šolta. Sledi kolesarjenje po najlepšem delu otoka - od Maslinice do Stomorske, kjer bo čakala ladja. Večerja in nočitev na ladji (cca. 20 km).

2. dan: STOMORSKA - MILNA - BOL
Jutranja plovba na otok Brač. Po zajtrku začetek kolesarjenja po razgledni cesti do središča otoka Nerežišća, kratek postanek in oddih in nadaljevanje proti Vidovi Gori, ki je tudi najvišja gora jadranskih otokov. Zaslužen počitek in uživanje v prelepi panorami na bližnje otoke. Sledi slikovit spust po južni strani otoka Brača do Bola. Tam si bomo ogledali tudi znamenito plažo ˝zlatni rat˝.  Večerja in nočitev na ladji (cca. 55 km).

3. dan: BOL - STARI GRAD - HVAR
Jutranja plovba do Hvara in začetek etape po ravnem predelu otoka Hvara do Vrboske in po obalni poti do Jelse. Od tam nadaljevanje poti skozi vasice na pobočjih Sv. Nikole in čez Brusje do mesta Hvar. Ogled starega mestnega jedra, s trdnjavo in obzidjem. Večerja in nočitev na ladji (cca. 45 km).

4. dan: HVAR - ROGOZNICA - PRIMOŠTEN
Dan se bo začel s plovbo proti turističnemu kraju Rogoznica, kjer bo začetek današnje kolesarske ture. Panoramska pot nas bo vodila skozi manjše vasice proti Primoštenu. To simpatično dalmatinsko mesto si bomo tudi ogledali. Večerja in nočitev (cca. 30 km).

5. dan: PRIMOŠTEN - ŠIBENIK
Jutranja plovba do mesta vkrcanja. Po zajtrku slovo od posadke in odhod proti domu.

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa zaradi posebnih vremenskih razmer.
Prevoz: lasten
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena
23.04.2022 po programu dvoposteljna lasten 319.00 € Povpraševanje Rezervacija