Skupinska kolesarska potovanja
*
Parenzana - kolesarjenje

Kolesarsko potovanje - Parenzana

Parenzana je urejena kolesarska pot, ki poteka po poti bivše železnice od Trsta do Poreča. Popotovanje po njej je enkratno kolesarsko doživetje, zato vas vabimo, da se nam pridružite. Na poti si bomo lahko ogledali številne znamenitosti in mesta, ter se razvajali ob čistem zraku in neokrnjeni naravi.


PROGRAM:
1. dan: KRANJ - LJUBLJANA - DEKANI - MOTOVUN
Zbor vseh udeležencev v jutranjih urah na dogovorjenem mestu. Sledi prevoz oseb in koles proti Primorski. V Dekanih si bomo najprej privoščili kavico ter se pripravili za današnjo kolesarsko etapo. Kolesarska pot nas bo po Parenzani vodila mimo Kopra, Izole, Portoroža in Sečovelj proti Hrvaški.  Po začetni asfaltni poti nas na Hrvaškem čaka makadamska pot, polna lepih razgledov. Naš današnji cilj bo čudovito mestece v hrvaški Istri, ki slovi po tartufih, odličnem vinu, izjemnih razgledih, Motovun, kjer bomo tudi prenočili (cca. 65 km).

Namestitev: Boutique Hotel Kaštel je majhen družinski wellness hotel v palači iz 17. stoletja, na samem vrhu srednjeveškega mesta Motovuna.

2. dan: MOTOVUN - POREČ - LJUBLJANA
Po zajtrku začetek kolesarjenja po Paranzani. Današnja etapa nas bo vodila mimo Vižinade do Višnjana, kjer bomo naredili tudi krajši postanek. Sledi nadaljevanje naše poti proti Poreču, kjer bo na voljo tudi nekaj časa za osvežitev v morju. V popoldanskem času odhod iz Poreča ter prihod v Ljubljano v večernih urah (cca. 45 km).
Prevoz: kombi/avtobus
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena
02.04.2022 po programu dvoposteljna kombi 155.00 € Povpraševanje Rezervacija