Skupinska kolesarska potovanja
*
Dalmacija Express III - kolesarjenje Hrvaška

Prvomajsko kolesarsko potovanje in križarjenje po otokih južne Dalmacije.

Vse ljubitelje narave in kolesarjenja vabimo na kratko, a zanimivo spoznavanje najlepših delov Južne Dalmacije.

PROGRAM:
1. dan: SPLIT / okolica - BRELA - BAŠKA VODA - MAKARSKA
Zbor vseh udeležencev v Splitu oz. okolici. Sledi plovba do letoviškega mesta Brela na makarski rivjeri ter začetek kolesarjenja. Naš današnji cilj bo znano turistično mesto Makarska, kjer bo v popoldanskem času na voljo dovolj časa za skok v morje in uživanje na lepih plažah. Večerja in nočitev (cca. 20 km).

2. dan: MAKARSKA  - SUČURAJ - POKRIVENIK - JELSA
Po zajtrku plovba proti južni točki otoka Hvara, do mesta Sućuraj, kjer bo tudi začetek današnje kolesarske ture. Slikovita pot nas bo vodila do zaliva Pokrivenik, kjer so snemali tudi film Bratovščina Sinjega Galeba. Po končani kolesarski turi sledi plovba do Jelse, kjer bomo tudi prenočili. Večerja in nočitev na ladji (cca. 35 km)

3. dan: JELSA - STARI GRAD - HVAR
Po zajtrku začetek kolesarjenja. Obalna pot nas bo najprej vodila do Vrboske ter naprej skozi starogradsko polje do Satrega Grada. Od tam nadaljevanje poti skozi vasice na pobočjih Sv. Nikole in čez Brusje do mesta Hvar. V tem najbolj znanem hrvaškem mestu bomo tudi prenočili. Večerja in nočitev na ladji (cca. 45 km).

4. dan: HVAR - MILNA - POSTIRA
Dan se bo začel s plovbo proti otoku Braču, do mesta Milna.  Sledi kolesararjenje od Milne skozi slikovite vasice do Supetarja in nadaljevanje po obalni cesti do Postire, kjer nas bo čakala naša ladja. Večerja in nočitev na ladji (cca. 35 km).

5. dan: POSTIRA - SPLIT / okolica
Jutranja plovba do mesta vkrcanja. Po zajtrku slovo od posadke in odhod proti domu.

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa zaradi posebnih vremenskih razmer.
Prevoz: lasten
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena
27.04.2022 po programu dvoposteljna lasten 319.00 € Povpraševanje Rezervacija