Skupinska kolesarska potovanja
*
Ob Donavi na Dunaj - kolesarjenje Avstrija

Kolesarsko potovanje ob Donavi.

Na kolesarski poti od Linza do Dunaja boste poleg zanimivih krajev, spoznali tudi tipično avstrijsko kuhinjo in lokalna vina ter lepoto pokrajine ob tej drugi najdaljši evropski reki. Potovanje na kolesu ni preveč zahtevno - primerno je tudi za družine z otroki. Pridružite se nam na tem zanimivem kolesarskem potovanju ob Donavi.

1. DAN: LJUBLJANA - LINZ

Odhod avtobusa iz dogovorjenega mesta in vožnja proti Linzu. Dobrodošli v Linz. Mesto ponuja veliko zanimivosti, ki si jih bomo ogledali. Mednje spada muzej umetnosti in grad. Vsekakor pa se bomo ustavili tudi na pokušini znamenite Linške rezine. Nastanitev v hotelu. (cca 20 km)

2. DAN: LINZ - GREIN

Po zajtrku prietek kolesarjenja. Kolesarska pot nas bo v prvi fazi vodila mimo zelenih travnikov proti mestu Grein. Na poti si bomo ogledali Matthausen, keltsko vasico Mitterkirchen in muzej rečne plovbe. Dan bomo končali v mestecu Grein (cca 65 km).

3. DAN: GREIN - WACHAU - KREMS

Po zajtrku nadaljujemo kolesarjenje ob Donavi skozi regijo Strudengau vse do pokrajine Wachau, znane po izvrstnih vinih. Na poti si bomo ogledali tudi zelo zanimiv samostan v Melku.  Naš današnji cilj bo mesto Krems. Nastanitev v hotelu (cca 85 km).

4. DAN: KREMS - TRAISMAUER - TULLN - DUNAJ - LJUBLJANA

Sledi nadaljevanje kolesarjenje po dolini Wachau. Pot nas bo vodila skozi vinorodna območja Weißenkirchen, Dürnstein in Krems, vse do Trainmauerja. Na poti si bomo ogledali tudi eno izmed najstarejših mest v Avstriji - Tulln. Sledi nadaljevanje vse do avstrijske prestolnice Dunaja, kjer bo dovolj časa tudi za ogled te avstrijske prestolnice. Povratek v Ljubljane v večernih urah (cca. 85 km).
Prevoz: kombi/avtobus
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena
22.07.2021 po programu dvoposteljna kombi/avtobus 389.00 € Povpraševanje Rezervacija