Križarjena TOP ponudbe
*
Pomlad med otoki Sredozemlja - Costa Pacifica

Pomlad med otoki Sredozemlja z ladjo Costa Pacifica.


Skupinsko križarjenje z ladjo COSTA Pacifica, ki vas bo popeljalo do vseh glavnih prestolnic zahodnega Sredozemlja (Italija, Malta, Španija).


PROGRAM POTOVANJA:

24.4.2020: GENOVA, ITALIJA;
Genova je pristaniško mesto, ki svoje čare skriva v mestnem jedru. Ljubitelje umetnosti bo zagotovo očarala stavba Palazzo Ducale, katera danes služi kot razstavni prostor. Akvarij v Genovi je največji akvarij v Italiji in drugi največji v Evropi in danes velja za izobraževalno, znanstveno in kulturno središče. V bližini Genove je manjše pristanišče Portofino, ki velja za eno izmed bolj prikupnih v celem Sredozemlju.

25.4.2020: : BARCELONA, ŠPANIJA;
To svetovljansko mesto je vedno zanimivo, pa četudi spijete samo kavico na znameniti ulici “La Rambla” v srcu Barcelone. Poznana ulica je polna življenja, kjer lahko najdete vse, od spominkov, barov, restavracij, tipičnih Tapasov do španske umetnosti. 15 minutni sprehod čez Ramblo vas bo pripeljal do trga “Plaza de Cataluna”, drugega zelo pomembnega predela v mestu. Ob obali je na voljo mnogo restavracij, trgovin ter znani akvarij. “Sagrada Familia” prikazuje vrh arhitekturne umetnosti znanega arhitekta Antoni Gaudí-ja. Zgrajena je v neogotskem stilu in še danes ni končana.

26.4.2020: PALMA DE MALLORCA, ŠPANIJA;
Mallorca je največji Balearski otok, med katere spadajo še Ibiza, Menorca in Formentera. Otok odlikujejo številne peščene plaže in klasično sredozemsko podnebje. Značilnost otoka so njegova izrazita nasprotja. Od romantičnih, delno težko dostopnih osamljenih zalivov, do živahnih obmorskih promenad, zabav, arhitekture pa do velikih hotelskih kompleksov. Palma de Mallorca je glavno mesto otoka Mallorca. Ladje pristanejo v Peraires Pier, ki je od samega centra Palme oddaljen približno 4 kilometre in je dobro povezan z javnim prevozom. V Palmi ne smete izpustiti Bellver Castle in gotsko katedralo La Seo.

27.4.2020: DAN NA MORJU;
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje vse ponudbe na ladji ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.28.4.2020: LA VALLETTA, MALTA; Obiščite vrtove “Barraka” s čudovitim pogledom na mesto in pristanišče, prekrasno katedralo sv. Janeza in bogate zaklade še iz časov malteških vitezov. Oglejte si tudi katedralne hiše, mojstrovino Caravaggia. Prav tako pa vam svetujemo, da si vzamete ladijski izlet, taksi ali avtobus in se zapeljete do kraja Mdina – tihega mesta, kjer prevladuje baročna arhitektura. Uživajte v sprehodu po ozkih ulicah in osrednjem trgu.

29.4.2020: CATANIA – SICILIJA, ITALIJA;
Catania je drugo največje mesto na Siciliji in deseto v Italiji. Ne pozabite na granito, tradicionalno sicilijansko osvežilno pijačo (zdrobljen led s sirupom). Danes na Siciliji živi okoli 5 milijonov prebivalcev, ki je po površini nekoliko večja kot Slovenija. Prebivalci se ukvarjajo predvsem s turizmom in poljedelstvom. Priporočamo tudi ogled Taormine, kjer boste lahko videli enega izmed najbolj ohranjenih antičnih amfiteatrov.

30.4.2020: CIVITAVECCHIA – RIM, ITALIJA;
Civitavecchia je obmorsko mestece in glavno pristanišče za mesto Rim. Po odhodu iz pristanišča nas čaka 90 minutna vožnja z avtobusom ali vlakom do prestolnice krščanstva. Rim je edinstveno mesto, kjer se prepletata bogata zgodovina in umetnost, kar daje Rimu poseben šarm.

1.5.2020: GENOVA, ITALIJA;
Prihod ladje ob 08.00. Sledi izkrcanje iz ladje in vožnja proti domu.

Potovalni dokumenti: slovenski potni list ali osebna izkaznica (osebni dokument mora biti veljaven vsaj še 6 mesecev od datuma odhoda)za slovenske državljane vizum NI potreben

Organizirani izleti
Ob dovolj velikem številu potnikov bo vodenje izletov v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 20 (odraslih potnikov) pri izletih, ki vključujejo avtobusni prevoz.
Prevoz: po programu
Kdaj Storitev Kabina Prevoz Cena
24.04.2020 po programu Notranja kabina Classic po programu 609.00 € Povpraševanje Rezervacija
24.04.2020 po programu notranja kabina Premium po programu 649.00 € Povpraševanje Rezervacija
24.04.2020 po programu zunanja kabina z oknom Classic po programu 749.00 € Povpraševanje Rezervacija
24.04.2020 po programu zunanja kabina z oknom Premium po programu 779.00 € Povpraševanje Rezervacija
24.04.2020 po programu zunanja kabina z balkonom Classic po programu 849.00 € Povpraševanje Rezervacija
24.04.2020 po programu zunanja kabina z balkonom Premium po programu 879.00 € Povpraševanje Rezervacija