Križarjena TOP ponudbe
*
MEDITERAN - NE TAKO ZIMSKE ZIMSKE POČITNICE - MSC Grandiosa

Ne tako zimske zimske počitnice z NOVO ladjo Msc Grandiosa!- vključen povratni prevoz.


SKUPINSKO KRIŽARJENJE S SUPER-MODERNO MSC GRANDIOSA Z 11 restavracijami, 21 bari in saloni, zabavo svetovnega razreda, čisto pravim sprehajališčem v sredozemskem slogu, razkošnimi kabinami, spa in športnimi prostori ... in še veliko več - je Grandiosa idealna ladja za vsakega gosta in bo, ko zapluje, med najboljšimi na svetu! To je že tretja MSC ladja v razredu Meraviglia... 

IZREDNO BOGAT PROGRAM Ljubljana, Genova, Civitavecchia/Rim, Palermo/Sicilja (Italija), Valletta (Malta), Barcelona (Španija), Marseille (Francija), Genova, Ljubljana.


ENERGETSKO UČINKOVITA LADJA Ladja deluje z znatno večjo energetsko učinkovitostjo in je opremljena z najsodobnejšimi napravami za recikliranje ter sistemom za ravnanje z odpadki in napredno tehnologijo za čistejše izpuste ladij.

IZJEMNE RESTAVRACIJE VISOKEGA RAZREDA Poleg treh glavnih restavracij, ki strežejo odlično mediteransko kuhinjo, lahko potniki rezervirajo mesta še v 4 a la carte restavracijah: HOLA! tapas bar, kjer kuha chef z 2 Michelinovima zvezdicama Ramon Freixa, francoska restavracija L’ATELIER BISTROT, BUTCHER'S CUT, odlična ameriška steakhouse restavracija in japonska restavracija KAITO TEPPANYAKI in SUSHI BAR.

DVA EKSKLUZIVNA CIRQUE DU SOLEIL SHOWA Ustvarjena ekskluzivno za MSC Grandioso ponujata show, kot smo ga vajeni le še v Las Vegasu! Pričakujte najboljše od najboljšega.

MSC FOR ME AND ZOE ZOE je del sistema umetne inteligence oz. digitalnega ekosistema MSC for ME. Je sodobna digitalna asistenca potnikom na ladji. ZOE je na voljo v vsaki kabini MSC Grandiose. Komunikacija je možna v sedmih jezikih, ZOE lahko odgovori na stotine vprašanj o križarjenju in daje informacije o zmogljivostih na krovu, pomaga pri storitvah, daje smernice in predloge.

LUKSUZNI YACHT CLUB za ljubitelje prestiža, individualnih storitev in bivanja. Razkošje in ponudba Yacht Cluba navdušuje najbolj petične goste.

Prevoz: po programu
Kdaj Storitev Kabina Prevoz Cena