Križarjena TOP ponudbe
*
Križarjenje po Jadranu - Biseri Dalmacije - ladja

Križarjenje po najlepših delih Jadrana.

Odkrite najbolj skrite skrivnosti Jadrana, njegove luke, zalive, presenetljive plaže. Preživite dopust na leseni barki in križarite po Jadranu spoznavajoč hrvaške top destinacije. Vaše križarjenje po Jadranu in otokih bo zahvaljujoč njihovi naravni lepoti nepozabno.  Izkušena ladijska posadka skrbi za varno plovbo in dobro gostinsko ponudbo.


1. dan: SPLIT (okolica) - BOL
Zbor vseh udeležencev v Splitu oz. bližnji okolici. Sledi vrkcanje na ladjo ter plovba proti Braču. Prvi skok v morje pred znamenito plažo ˝Zlatni rat˝. Večerja in nočitev v Bolu. (nočitev, večerja)

2. dan: BOL - HVAR
Po zajtrku začetek plovbe proti Hvaru. Osvežitev v morju si boste privoščili v enem izmed najlepših zalivov na ˝Paklenih otokih˝. Po kosilu sledi nadaljevanje plovbe proti živahnemu mestu Hvar, ki je vreden ogleda. Nočitev v Hvaru. (nočitev, zajtrk, kosilo)

3. dan: HVAR - KORČULA
Po zajtrku začetek plovbe. Prvi postanek za kopanje bo v prelepem zalivu na otoku Sćedro. Sledi nadaljevanje plovbe proti mestu Korčula. Rojstno mesto Marka Pola si boste tudi ogledali. Nočitev v Korčuli. (nočitev, zajtrk, kosilo)

4. dan: KORČULA - DUBROVNIK
Dan boste začeli s plovbo mimo Mljeta in skozi Elafite, kjer bo na voljo dovolj časa za kopanje. Sledi nadaljevanje plovbe proti Dubrovniku z ogledom mesta. Nočitev v Dubrovniku. (nočitev, zajtrk, kosilo)

5. dan: DUBROVNIK - MLJET
Po zajtrku še nekaj prostega časa za ogled tržnice v bližini. Sledi plovba mimo Elafitov proti Mljetu. Tudi danes bo kopanje v prelepem zalivu. Mljet je edinstven, to je najbolj zelen otok v Jadranskem morju in tretjina otoka je v narodnem parku. Na Mljetu sta dve "jezeri", v katerih je voda toplejša kot v morju. Nočitev na Mljetu. (nočitev, zajtrk, kosilo)

6. dan: MLJET  - MAKARSKA
Dan boste začeli s plovbo mimo Korčule, Pelješca in Hvara prosti Makarski. V morju se boste osvežili v enem izmed zalivov pred Makarsko. Sledilo bo kosilo in popoldanski prihod v Makarsko. Tam vas čaka prost večer, ki ga izkoristite za raziskovanje številnih restavracij, lokalov in trgovin v središču Makarske riviere. Nočitev v Makarski. (nočitev, zajtrk, kosilo)

7. dan: MAKARSKA - PUČIŠĆA - POSTIRA
Dopoldanska plovba čez braški kanal, do mesta Postira. Nekaj prostega časa za ogled mesta in skok v morje. Sledi kosilo in plovba prosti ribiškemu mestu Postira, kjer bo na voljo dovolj časa tudi za kopanje. Nočitev v Postiri. (nočitev, zajtrk, kosilo)

8. dan: POSTIRA - SPLIT (okolica)
Po zajtrku plovba do mesta izkrcanja. Slovo od posadke in odhod proti domu. (zajtrk)

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa zaradi možnih posebnih vremenskih razmer.
Prevoz: lasten
Kdaj Storitev Kabina Prevoz Cena
23.07.2022 po programu dvoposteljna kabina lasten 599.00 € Povpraševanje Rezervacija