Križarjena TOP ponudbe
*
Mini maxi pomlad z ladjo MSC Seaside - MSC Seaside
Vključen avtobusni prevoz, ogledi mest Genova, Verona, Parma, Nica in Monako! Pripravili smo super bogat program, v katerem boste obiskali kar 7 veličastnih mest, vsekakor zelo vrednih obiska. Verona, Parma, Genova, Valencija, Maresiles, Nica in Monako! Seveda nas čaka tudi nepozabna plovba z vrhunsko ladjo MSC SEASIDE. Naše mini križarjenje vam bo ostalo v max spominu ; ))
Program:
PRVI DAN, 4.4.2022, ponedeljek Iz Ljubljane, z Dolgega mostu bomo odšli v zgodnjih jutranjih urah in se v času kosila približali najbolj romantičnem mestu v Italiji, Veroni. Ogledali si bomo center mesta ter imeli nekaj prostega časa za kosilo (kosilo v lastni režiji).  Pot bomo nadaljevali proti Parmi, si mesto ogledali, si privoščili pokušino svetovno znanih sirov ter se odpravili naprej proti Genovi. Večerja (v ceni) ter nočitev v hotelu.
DRUGI DAN, 5.4,2022, torek Zajtrk v hotelu (v ceni) ter ogled Genove. Sledi vkrcanje na fantastično MSC Seaside ter čudovit prvi dan na ladji. Kosilo, ogled ladje, prosti čas, večerja, druženje, zabave in ostalo večerno dogajanje na ladji. 
TRETJI DAN, 6.4.2022, sreda Pravi počitniški dan na ladji. Dan za uživanje na palubah in raziskovanje vsega, kar Msc Seaside nudi. Zabava, vrhunska kulinarika, Wellness center, sončne palube. Časa za vse bo še premalo ; ) 
ČETRTI DAN, 7.4.2022, četrtek V jutranjih urah bomo prispeli v Valencio ter se odpravili na raziskovanje mesta (za doplačilo). V popoldanskem času bomo zopet užival na naši Msc Seaside. PETI DAN, 8.4.2022, petek Ta dan bomo imeli sproščeno jutro na ladji in pristanek v Marseillesu okoli 12 ure. Skupaj se bomo odpravili na raziskovanje mesta (za doplačilo) in se na ladjo vrnili v zgodnjih večernih urah. Čas za zadnji zabaven večer na ladji.
ŠESTI DAN, 9.4.2022, sobota Prihod v Genovo v jutranjih urah in vožnja proti Franciji, Nica. Ogled mesta in prosto za kosilo (v lastni režiji). Drugi del ogleda, večerja (v ceni) in nočitev v hotelu. Prost večer za uživanje živahnega mesta.
SEDMI DAN, 10.4.2022, nedelja Zajtrk v hotelu (v ceni) ter vožnja proti Monaku. Ogled mesta in prosto za kosilo. Sledi vožnja proti Ljubljani s krajšimi ostanki na poti. Prihod v Ljubljano poznih večernih urah. 
Prevoz: avtobus in ladja
Kdaj Storitev Kabina Prevoz Cena
4.4.2022 dopolnjen polni penzion (zajtrk, kosilo, popoldanska malice in večerja - 20 ur na dan) notranja kabina Bella avtobus in ladja 699.00 € Povpraševanje Rezervacija