Počitnice na Jadranu
*
Hrvaška - Pakoštane - Pine Beach 2*

Turistično naselje Pine Beach Pakoštane.

Lega ob morju, v naravni laguni, na površini 18 ha borovega gozda, 800 m od centra mesta Pakoštane, 8 km od Biograda, 30 km od Zadra in 40 km od Šibenika.

Plaža prekrasna, več kot 1 km dolga plaža postopoma prehaja iz skalnate v peščeno in se konča v naravnem peščenem zalivu, ki je zelo primeren za prvo plavanje, žoganje, … Na kamnitem delu plaže se nahajajo leseni pontoni, na katerih se lahko sončite in so primerni za skok v vodo. Plaža je res raznolika in je primerna za vse obiskovalce (peščena, prodnata, kamnita, betonska) – tudi za najmlajše; ležalniki na plaži.

Namestitev Bungalov V borovem gozdu stoji 480 slamnatih hišic polinezijskega stila (pokrite s slamo), recepcija (možnost najema sefa), bar, trgovina, restavracija, amfiteater za animacijo, TV salon, manjša zdravstvena ambulanta, … HIŠICE so opremljene z ležišči (normalne velikosti) in omaro, v njih ni vode in elektrike. Zaklepajo se s ključavnico obešanko. Sanitarni prostori (9 enot – kopalnica, umivalnica, WC, možnost pranja in likanja – likalniki, likalne mize) so skupni in so oddaljeni od vsake hišice največ 50 m. Baterije mobilnih telefonov lahko polnite na recepciji; varovan parkirni prostor.

Prehrana V letu 2015 NOVA RESTAVRACIJA IN KUHINJA ALL INCLUSIVE LIGHT: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja (bogat izbor raznolike mediteranske kuhinje – jedi iz mesa in ribe, s svežo in kuhano zelenjavo, raznovrstnimi solatami in začimbami, sadje; ob večerji tudi sladoled), pijača ob obrokih (brezalkoholne pijače, točeno vino in pivo). POPOLDANSKI PRIGRIZEK od 16.30-17.30 ure v restavraciji – sadje, pizzette, bruschette, brezalkoholne pijače, …

Šport in zabava ALL INCLUSIVE: tenis – brezplačno je na voljo 8 teniških igrišč (lahko uporabljate svoje ali njihove loparje), namizni tenis – na voljo je 5 miz z loparji, aerobika – strokovno vodena 1-urna jutranja gimnastika, odbojka na mivki – preko celega dneva sta na voljo 2 igrišči in žoge. V popoldanskih urah je mogoče prirediti turnir; dobra zabava je zagotovljena, jadranje - uporaba je mogoča med delovnim časom in pod nadzorom osebja, kajak - uporaba je možna med delovnim časom, pod nadzorom osebja, košarka, nogomet, balinanje, waterpolo, adrenalinski park, plezalna stena.

OPOMBA: vse šole in turnirji so za doplačilo!
Otroci MINI KLUB (4.-10. leta) - vsako jutro in popoldne animacija za otroke; MINI DISCO za najmlajše (vsak večer) VEČERNO RAZVEDRILO – vsak večer razvedrilni program v amfiteatru. Zabavate se lahko na tematskih večerih, ob skečih, karaokah in muziklih.
Živali niso dovoljene.
Prevoz: lasten
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena