Počitnice na Mediteranu
*
Grčija - Karpatos - Hotel Olympic 2*+

Počitnice v Grčiji na otoku Karpatos.

Grški otok Karpatos vas bo v trenutku, ko se boste dotaknili njegovih tal, bo osvojil vaše srce z raznoliko pokrajino in izjemno prijaznimi prebivalci. Prevzel vas bo občutek domačnosti. Topli sončni žarki vas bodo popeljali na plaže, lepe, kot bi jih oblikovala sama božja roka. Vroč bel pesek in ponekod tudi prod se bosta pogrezala pod vašimi koraki in le težko se boste uprli rahlemu valovanju bleščečega se morja.

Nastanitev Miren počitek pod grškim soncem Lega in okolica: pribl. 500 m od plaže in mesta Pigadia, 18 km od letališča, 200 m od avtobusne postaje.
Hotelska ponudba: recepcija, zajtrkovalnica, TV kotiček, brezplačen Wi-Fi v skupnih prostorih, sef na recepciji (doplačilo 10€/teden), bar s prigrizki, zunanji bazen, ležalniki in senčniki ob bazenu brezplačno, na plaži za doplačilo.
Standardne sobe: preprosto opremljene, klimatska naprava (doplačilo 8€ /dan), Sat TV, telefon, brezplačen Wi-Fi, hladilnik, kopalnica, sušilnik za lase, balkon.
Ponudba za najmlajše: otroško igrišče, v bazenu ločen del za otroke, otroška posteljica (na vprašanje in ob predhodni potrditvi hotela).
Storitev: kontinentalni zajtrk.
Spletna stran: www.hotelolympickarpathos.gr
Prevoz: letalo
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena