Počitnice v Egiptu
*
Hurgada - Hotel Grand Resort 4*

Hotel Grand Resort z 828 sobami je grajen v mavrskem stilu in pod vodstvom švicarskega managementa. Od sestrskega hotela Grand Hotel ga loči cesta in Grand Mall. Grand Mall dopolnjuje hotelsko ponudbo z različnimi restavracijami, kavarnami, bari, trgovinicami in možnostmi zabave. Plaža je oddaljena približno 150 m in se souporablja z The Grand Hotel Hurgada. Središče Hurgade je oddaljeno približno deset kilometrov in do njega je dnevno organiziran brezplačen avtobusni prevoz.
V okusno opremljeni sprejemnici so recepcija, bar, ki je odprt 24 ur in informacije za goste. Objekt ima tri glavne restavracije, pet á la carte restavracij in različne bare. Ob elegantno urejenem bazenskem kompleksu sta dva bara s prigrizki, restavracija in pergola z živo glasbo ob času za čaj. V hotelu je tudi konferenčni prostor. Vabljiv bazenski predel obsega tri sladkovodne bazene in dva otroška bazena. V zimskem času sta en velik in en otroški bazen ogrevana.

Sobe
Vse sobe so okusno opremljene in imajo kopalnico, WC, klimatsko napravo, telefon, satelitsko televizijo, mini hladilnik, sef, telefon, sušilec za lase, sedežni kot in opremljen balkon ali teraso. STANDARDNA SOBA: meri 30 m2 in je obrnjena proti notranjosti (hotelska zadnja stran), s pogledom na cesto.
DE LUXE SOBA: meri 30 m2 je enako opremljena kot standardna soba le da ima pogled na bazen.
JUNIOR SUITA: je nekoliko večja (37 m2) in ima poleg standardne opreme pogled na bazen. Nastanitev: največ 2 odrasla in 1 otrok (2 do 15 let) ali 3 odrasli. Pri treh osebah je v sobi dodatno ležišče.
DRUŽINSKA SOBA: je velika 47 m2 in ima poleg standardne opreme dodatno spalnico. Nastanitev: največ 2 odrasla in 3 otroci (2 do 15 let) ali 3 odrasli in 1 otrok (2 do 15 let)
GRAND SUITA: je ob standardni opremi veliko prostornejša (okrog 52 m2). Nastanitev: največ 2 odrasla in 1 otrok (2 do 15 let).

Storitve
Številne storitve in prijazna postrežba zagotavljajo sproščujoče počitnice.
ZAJTRK: Zajtrkujete lahko v samopostrežnih restavracijah EL MAHARA in MARRAKECH.
DNEVNA PONUDBA WATERFRONT in ISLAND bara s prigrizki. Sampostrežno kosilo v restavracijah MAHARA in MARRAKESH. 
VEČERJA: Večerjate lahko v samopostrežnih restavracijah EL MAHARA, MARRAKESH ali á la carte restavracijah v Makadi Mall (predhodna rezervacija, nekatere jedi z doplačilom).  
Širok izbor pijač pri sedmih barih. Zaželeno je, da na večerjo pridete primerno oblečeni. Obvezno nošenje zapestnice all inclusive.
V kraju letovanja prejmete podrobnejše informacije o programu all inclusive, delovnem času barov in restavracij ter storitvah z doplačilom. Prosimo, upoštevajte, da je v nekaterih restavracijah potrebna predhodna rezervacija in doplačilo.

Šport / zabava
Čez dan mednarodna animacija, igre ob bazenu, namizni tenis, masaže in biljard (z doplačilom). Dnevno predstave. V Grand Hotel Hurgada z doplačilom: savna, jacuzzi, biljard, fitnes center, 2 teniški igrišči z razsvetljavo in različne igre na plaži. Brezplačen prevoz do potapljaškega centra. Hotel meji na Grand Mall kjer so številne restavracije, bari, diskoteka in trgovinice.

Otroci
V Maxi otroških klubih je vsak dan (razen petka) med 10. in 17. uro poskrbljeno za raznolik program, ki zagotavlja nepozabne počitnice. Otroški animatorji (nemško govoreči) se vsak dan domislijo česa novega, tako da je vedno zabavno. Prav tako  vsi mlajši gostje prejmejo brezplačno Maxi klub otroško majico, napihljivo žogo za v vodo in Maxi klub pokrivalo.
Baby servis za čisto majhne goste - v vseh RED SEA HOTELS z Maxi otroškim klubom, ponuja široko paleto otroških stvari, ki bodo pomagale staršem uživati v brezskrbnem dopustu. Te se lahko izposodijo v Maxi otroških klubih, glede na razpoložljivost in s plačilom varščine (10 oz. 20 €):   
• otroška posteljica 
• mreža za komarje 
• grelec za stekleničke
• podloga za previjanje 
• kahlica 
• otroški voziček 
• igračke za plažo  
• obroči za v vodo in napihljive igrače

Spletna stran hotela:
http://www.redseaholidays.co.uk/thegrandresorthurghada
Prevoz: letalo
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena
11.12.2021 all inclusive dvoposteljna letalo Lju 349.00 € Povpraševanje Rezervacija