Počitnice v Egiptu
*
Marsha Alam - Port Ghalib - Hotel Port Ghalib Resort 4*+

Počitnice v Egiptu - Port Ghalib.

Priljubljen počitniški hotel leži ob sestrskem hotelu SIVA PORT GHALIB. Do dolge zasebne peščene plaže vodi skozi park in bazenski kompleks 250 m dolga sprehajalna pot. Do osupljivega koralnega grebena sta speljana dva pomola. Za večje udobje svetujemo uporabo čevljev za v vodo. V bližnjem pristanišču vas pričakujejo različne trgovinice in bari. Prijeten objekt z glavno zgradbo, elegantno sprejemnico, recepcijo in trgovinicami. Glavna restavracija LAGOON, à la carte restavracija, lokal s ponudbo vodnih pip in štirje bari zaokrožujejo gastronomsko ponudbo. V velikem parku je porazdeljenih več zgradb, umetna laguna z morsko vodo ter manjši vodni park z dvema vodnima toboganoma, počasno reko in piratskim mostom. Ob bazenu, v laguni in na plaži brezplačni, ležalniki, senčniki in kopalne brisače.

292 sodobnih sob, ki imajo prho, WC, sušilec za lase, telefon, satelitsko televizijo, hladilnik, možnost priprave kave ali čaja, dostop do interneta (z doplačilom) in klimatsko napravo.
SOBE S POGLEDOM NA PARK (30 m2) imajo opremljen balkon ali teraso. Nastanitev: največ 3 odrasli.
SOBE S POGLEDOM NA LAGUNO (34 m2) so enako opremljene in obrnjene proti laguni. Nastanitev: največ 3 odrasli.
DRUŽINSKE SOBE (60 m2) enako opremljene kot sobe s pogledom na park, z dvema spalnicama in skupno kopalnico. Nastanitev: največ 2 odrasla in 2 otroka.

All inclusive storitev z bogatim samopostrežnim zajtrkom, kosilom in večerjo. Pozni zajtrk, popoldan prigrizki, sladoled, kava in čaj. Med 10. in 24. uro so na voljo lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače. A la carte restavraciji CARDAMOM in FATOUSH z doplačilom. Zaželeno je, da ste na večerji primerno oblečeni. Obvezno je nošenje all inclusive zapestnice. Podrobnejše informacije o all inclusive programu, delovnem času barov in restavracijah ter storitvah, ki so na voljo ob doplačilu (npr. sveže stisnjeni sadni sokovi, kavne specialitete, mini bar, sobna strežba,…) prejmete v kraju letovanja. Prosimo upoštevajte, da nekatere restavracije zahtevajo predhodno rezervacijo in doplačila.
Prevoz: letalo
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena
06.09.2019 all inclusive dvoposteljna letalo Gradec 481.00 € Povpraševanje Rezervacija
31.05.2019 all inclusive dvoposteljna letalo Gradec 485.00 € Povpraševanje Rezervacija