Zelenortski otoki
*
Zelenortski otoki - Sal - Halos Casa resort 4*

Počitnice na Zelenortskih otokih, otok Sal.


Lega: približno 100 m od dolge peščene pla­že Santa Maria (hotel ima lastni del s senčniki in ležalniki), 1 km od vasice Santa Maria (sprehajalna pot),  15 km od letališča.
Hotelska ponudba: popolnoma nov razgiban hotel,  skupno 110 enot (tudi junior, royal in presidential suite); restavracija, več barov; bazen z ločenim delom za otroke; otroška igralnica, trgovinice, menjalnica, poslovalnica našega partnerja, TV kotiček, brezžični internet. Kopalne brisače (varščina), ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži brezplačno. 
Standardne suite: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, spalnica, spalno bivalni prostor s kuhinjsko nišo in mini hladilnikom, sef, balkon ali terasa, v pritličju ali 1. nadstropju. Možno dodatno ležišče za otroka do 12. let.
Standardne dvosobne suite: enaka oprema kot standardnih, le z dvema spalnicama in spalno bivalnim prostorom s kuhinjsko nišo in mini hladilnikom. Možni dve ali tri dodatna ležišča. Premium suite: enaka oprema in razporeditev kot pri standardnih suitah, v 1. nadstropju.
Otroci: ločen del v bazenu, otroško igrišče.
Šport: aerobika, vodna telovadba, odbojka na plaži, na plaži možnost vodnih športov. 
Wellness: ma­sa­ža, lepotilni salon.
Zabava: animacija.

Vse vključeno:

Pijača in/ali hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah po programu od 07.30 – 24.00. Ure in program so informativni, natančnega prejmete v hotelu.
-    samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji; prigrizki;
-    določene standardne uvožene in lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače; naenkrat lahko vzamete en kozarec pijače na osebo;
-    aerobika, vodna telovadba, odbojka na plaži;
-    animacija;
-    kopalne brisače (varščina), ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži, sef v sobi.

Za plačilo: vse ustekleničene pijače, koktajli, uvoženi likerji, espresso kave ter vse, kar ni navedeno pod storitev »vse vključeno«.

Vse dodatne storitve v hotelu se plačujejo izključno preko kartice hotela Halos Casa, ki jo prejmete na recepciji hotela in jo polnite z poljubnimi zneski glede na porabo. Opozorilo: neporabljeni del naloženega zneska hotel ne vrača.
Prevoz: letalo
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena