Potovanja - top izbor
*
Obiranje mandarin v dolini reke Neretve

Obiranje mandarin v dolini Neretve.


Program Potovanja:

1. DAN: SLOVENIJA – SARAJEVO
Odhodi avtobusov z različnih vstopnih postaj v Sloveniji. Točen čas odhoda izveste cca 1 teden pred odhodom. Vožnja s krajšimi postanki po avtocesti mimo Zagreba in Slavonskega Broda do Sarajeva. V popoldanskih urah avtobusni ogled Sarajeva. Namestitev v hotelu. V večernih urah sprehod po Baščaršiji. Proti doplačilu možnost večerje v eni izmed “čevabdžinic” oziroma “buregdžinic”. Vrnitev v hotel. Nočitev.

2.DAN: SARAJEVO – MOSTAR – MEDŽUGORJE – NEUM
Po zgodnjem zajtrku vožnja do Mostarja. Krajši postanek za ogled znamenitega mostu in sprehod po starem delu Mostarja. .V poznih popoldanskih urah prihod v Neum. Namestitev v hotelu Zenit. »All inclusive« storitev. Po večerji plesna glasba. Nočitev.

3. DAN: NEUM – DOLINA REKE NERETVE – NEUM
Po zajtrku prosto za kopanje, sončenje in sprehode. V popoldanskih urah vožnja do nasadov mandarin v dolini reke Neretve. Pijača dobrodošlice. Vožnja s tradicionalnimi ladjicami po kanalih reke Neretve. Kosilo ob glasbeni spremljavi. Po kosilu obiranje mandarin. V popoldanskih urah vrnitev v Neum. »Mušuljada« – priprava školjk na tradicionalen način in pokušina. Po večerji druženje ob živi glasbi. »All inclusive« storitev. Nočitev.

4. DAN: NEUM – SPLIT – SLOVENIJA
Po zajtrku odhod iz Neuma. Vožnja mimo Ploč in po avtocesti do Splita. Nadaljevanje poti po avtocesti v smeri Zagreba. Prihod v Slovenijo v večernih urah.
Prevoz: avtobus
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena
17.10.2019 po programu dvoposteljna avtobus 209.00 € Povpraševanje Rezervacija
24.10.2019 po programu dvoposteljna avtobus 209.00 € Povpraševanje Rezervacija
31.10.2019 po programu dvoposteljna avtobus 209.00 € Povpraševanje Rezervacija