Potovanja - top izbor
*
Novoletni Pariz z letalom
Program:


1. DAN CRÈME DE LA CRÈME: UMETNINE SVETOVNEGA SLOVESA nočitev
Zbor potnikov in polet proti Parizu. Po prihodu na letališče Charles de Gaulle prevoz z avtobusom do romantičnega središča Pariza. Krajša panoramska vožnja v ritmu najlepših francoskih šansonov po znameniti Napoleonovi zgodovinski osi, ki jo slavnostno začenja L’Etoile - Slavolok zmage. Vožnja do hotela in osvežitev. Priprave na najdaljšo noč se bodo pričele. 

2. DAN SREČNO 2020 OPERA GARNIER - LATINSKA ČETRT zajtrk, nočitev
Po poznem zajtrku bomo obiskali območje namenite Garnierjeve opere, Nato se bomo sprehodili skozi vrtove Tuleries, ki so eni najlepših primerkov francoskih vrtov. Pot bomo nadaljevali ob obrežjih reke Seine proti Mestnemu otoku, kjer se je začela zgodovina Pariza. Prosto za pozno kosilo v znameniti Latinski četrti. Dan bomo namenili še sprehodu po znamenitih Elizejskih poljanah, po želji vožnji z ladjico ter morda vzponom na Eiflov stolp.

3. DAN PARIS, JE T'AIME: PARIŠKI UŽITKI zajtrk, nočitev
Po želji bomo obiskali katerega od muzejev ali galerij. Vožnja s hitro železnico (RER) v Versailles, kjer si bomo ogledali zunanjost znamenitega “sončnega dvorca”, ki ga je dal zgraditi francoski kralj Ludvik XIV. Posebej zanimiv bo tudi sprehod po mestecu Versailles, ki je tipično predmestje Pariza. Številne podeželske trgovinice, lokalna tržnica, antikvariati so le nekatere izmed zanimivosti.  Večer bomo preživeli na Montmartru. Nočitev.

4. DAN AU REVOIR PARIZ, polet proti Sloveniji zajtrk, nočitev
Po zajtrku  prevoz na letališče od koder bomo poleteli v smeri Slovenije.


Praznovanje je v Parizu specifično, zaključi se takoj po polnoči. 31.12. je polet planiran iz Zagreba. Transfer je za doplačilo.

Prevoz: letalo
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena
31.12.2019 po programu po programu letalo 569.00 € Povpraševanje Rezervacija