Potovanja - top izbor
*
Florida - fly & drive

Potovanje po Floridi.


1. dan, LJUBLJANA–BENETKE–MIAMI
Zbirališče potnikov na letališču Marco polo v Benetkah, polet preko enega izmed evropskih letališč v Miami. Po pristanku na letališču v poznih popoldanskih urah po lokalnem času in po opravljenih mejnih formalnostih odhod do poslovalnice rent-a-car-ja! Namestitev po avtomobilih, osnovne informacije ter odhod proti hotelu! Prenočevanje!

2. dan, MIAMI
Dopoldne krožni ogled Miamija (Miami beach z znamenitim Ocean drive, Key Biscayne, Coconut Groove, Little Havanna) Popoldne povratek v hotel. Prostoza kratko kopanje. Zvečer možnost ogleda Miamija v soju luči. Prenočevanje.

3. dan, MIAMI –KEY LARGO –KEY WEST
Zjutraj odhod proti najjužnješemu delu celinskega dela ZDA, Key West-u, kjer je svojaleta domoval tudi E. Hemingway! 113 milj dolga razgledna cesta z več kot 40 mostovi, ki povezujejo kopno z malimi otoki. Možnost postanka v Bahia Honda zalivu in priprava piknika ob morju. Po prihodu ogled Key West-a, morda ostane nekaj časa za uživanje vpravi karibski klimi, kopanje v morju! Nastanitev v hotelu, nočitev.

4. dan,KEY WEST –KEY LARGO –EVERGLADES NP -NAPLES
Ogled Little White house in najjužnejše točke kontinentalnega dela ZDA, trga Mallory in ulice Duval, nato pa vožnja nazaj proti kontinentalnemu delu, nato pa proti severu ob obali mehiškega zaliva do narodnega parka Everglades, največjega ohranjenega tropskega parka v ZDA, v katerem si je moč ogledati bujno tropsko rastlinje ter številne živali, kot npr. krokodile, kače, morske želve,morske krave.... Vkrcanje na čolne na vetrni pogon ( 23 usd) in vožnja preko močvirja. Sledi še ura vožnje proti zahodnemu delu parka,do hotela, namestitev in prenočevanje.

5. dan, NAPLES –ORLANDO
Zjutraj ogled Naplesa, nato mimo obalnih mest ob zahodni obali Floride ( Ft Myers, Sarasota) do Orlanda, največjega zabaviščnega centra na svetu! Odhod v hotel v predelu Kissimee, namestitev in prenočevanje.

6. dan,ORLANDO
Cel dan prosto, predlagamo celodnevni obisk: Universal studios (dva parka), Disney world-a (Magic Kingdom, Epcot, MGM Studios, Animal Kingdom, Pleasure Island).... Povratek v hotel in nočitev.

7. dan, ORLANDO
Zadnji dan v Orlandu je namenjen obisku številnih parkov( Wet & Wild, Sea World)ali pa počitku v tem norem mestu zabave in številnih atrakcij!Nekaj časa bo na voljo za ugodne nakupe oblačil, obutve ali tehnike.Nočitev!

8. dan, ORLANDO -CAPE CANAVERAL –PORT ST LUCIE
Odhod iz Orlanda, med potjo proti Miamiju obisk Kennedy space center NASA, izstrelitvene ploščadi,nato odhod proti jugu. Namestitev v enem izmed obalnih mestec (Port St Lucieali Palm beach).

9. dan,PORT ST LUCIE -MIAMI
Dopoldan vožnja proti jugu po obalni cesti, ogled Palm Beach-a, Boca Raton-a in Fort Lauderdale. Popoldan prosto za zadnje nakupe ali kopanje, nato pa večer lahko preživite na znamenitem Ocean drive-una Miami beach-u. Nočitev

10. dan,MIAMI -EVROPA
Dopoldne prosto, nato pa odhod proti letališču, vračilo avtomobilov in prijava za let domov. Vkrcanje na letalo in polet proti Evropi.

11. dan,EVROPA -LJUBLJANA
Zjutraj pristanek na letališču v Evropi in nadaljevanje poleta v Benetke.
Prevoz: letalo
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena