Terme - TOP PONUDBE
*
Terme Čatež - Hotel Čatež 3*

Tu najdejo svoj počitniški dom predvsem družine z nastanitvijo v prostornih hotelskih suitah. Privoščite si kopanje v bazenskem kompleksu in razvajanje v vrhunskem Spa & Wellness centru. V hotelu deluje tudi zdravstveni center. Povezovalni hodnik omogoča neposreden vstop v zimsko Termalno riviero in v Športni center. Hotel s prijetnim vzdušjem domačnosti, v središču Term Čatež, ob hotelu Toplice. Ponudba: aperitivni bar, internetni kotiček, brezplačen brezžični internet, restavracija, terasa; masaže, prostori za terapije; hotel brez arhitektonskih ovir (prilagojen invalidom); bazenski kompleks. dodatna ponudba: zdravstveni center, Spa & wellness center z bogato in atraktivno vsebino. Hotel Čatež in hotel Toplice sta povezana s hodnikom,s tem jehotel Čatež posredno povezan z zimsko Termalno riviero.

Bazenski kompleks: notranji bazen ne­pravilnih oblik z masažnimi ležišči in whir­lpoolom (122 m²), ter notranji terapevtski bazen (8x11 m; 32–36° C). Zimska Termalna riviera: več kot 2300 m² termalnih vodnih površin; pokriti in odprti bazeni (31–32° C) nepravilnih oblik, otroški bazen; bazen z valovi, tobogani, divja reka, masažna ležišča, vodni tok, vodna goba, slapovi, gusarska ladja za najmlajše, vulkanska gora z izbruhi lave in gorečim mestom, whirlpooli; solarij, ročne masaže; restavracija in bistro, terasa ter livada za sončenje; brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov. Wellness Spa & wellness center z bogato in atraktivno vsebino, kot so nega obraza in telesa z bla­tnimi oblogami in morskimi algami, pester izbor masaž (aromasoul masaže, ayurveda …), aromaterapija, manikura in pedikura, ekskluzivni tretmani z uporabo vodne postelje, Hot stone masaža, programi za dve osebi, sodobni solariji, estetska ambulanta, … Savna park z 8 tematsko različnimi savnami – v sklopu zimske Termalne riviere (z doplačilom): parna turška savna, ekstremna savna (90–110° C), infrardeča savna, finska savna, aquaviva savna z zdravilnimi in pomirjujočimi učinki barv, solna savna, savna z morsko soljo, kristalna savna z učinki negativnih ionov, ki sproščajo, pomirjajo in osvežujejo, indijska savna, 2 solarija, 4 bazenčki, nudistična terasa.

Sobe: telefon, sat tv, prha, wc.

Hrana: samopostrežna zajtrk in večerja.

Minimalno bivanje: 2 dni.

Cena vključuje: polpenzion, en časovno omejen vstop dnevno v zimsko Termalno riviero, neomejeno kopanje v bazenih hotela Čatež.

Prevoz: lasten
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena
19.9.-19.11.2019 polpenzion dvoposteljna lasten 49 € Povpraševanje Rezervacija