Terme - TOP PONUDBE
*
Terme Radenci - Hotel Izvir 4*

Sodobno opremljen hotelski kompleks, na mirni legi v turističnem centru Zdravilišča Radenci. Prenovljen hotel Izvir je kot nalašč za posebna razvajanja. Povezan je s termalnim centrom ter centrom zdravja in sprostitve Corrium in je še posebno primeren za tiste, ki želijo poskrbeti za vitalnost svojega srca. V kavarnici hotela ne izpustite užitkov na terasi s pogledom na zdravilni vrelec ob najboljšem jabolčnem zavitku. Restavracija, kotiček z brezplačnim dostopom do interneta, kavarna Izvir z vrhunsko ponudbo slaščic, restavracija Park v osrčju radenskega parka, kavarna Swing s plesno glasbo dvakrat tedensko, pitni salon z naravno mineralno vodo, kozmetični in frizerski salon, trgovine z oblačili, trgovina s časopisi in spominki, igralnica za otroke, prireditvena dvorana, kongresni center, internetni kotiček. Fitnes, tenis center, trije novi wellness saloni: Ayurveda, Beauty, Stone&concerto, Medico-wellness center Corrium, solarij. Hotelska kompleksa Radin in Izvir sta povezana med seboj in z bazenskim kompleksom ter medico-wellness centrom Corrium.
Bazenski kompleks: 1460 m² vodnih površin, notranji plavalni bazen (25 m) z navadno ogrevano vodo do 29° C, notranji in zunanji termalni bazen od 33–34° C z raznimi vodnimi atrakcijami, slapovi in čofotalniki, notranji bazen s toplimi vrelci do 37° C, otroški bazeni z navadno ogrevano vodo do pribl. 28° C in termalno vodo do pribl. 33–34° C, bazen za knajpanje. Wellness 6 vrst savn v bazenskem kompleksu (brez doplačila; 1 vstop dnevno): dve finski, turška, infrardeča, zeliščna in tilarij. Novi wellness saloni: Ayurveda, Beauty, Stone&concerto (z doplačilom). Medico-wellness center Corrium (z doplačilom): zdravstvena internistična ambulanta, fizioterapija, klasične masaže, estetska kirurgija, zobozdravstvena ordinacija.

Sobe: prha ali kad, wc, sušilnik za lase, klimatska naprava, telefon, radio, sat tv, minibar, kopalni plašč, sef, večina sob ima francoski balkon.

Hrana: samopostrežna zajtrk in večerja; bogata izbira lokalne in mednarodne kulinarike, možnost dietne in vegetarijanske prehrane.

Minimalno bivanje: 2 dni.

Cena vključuje: polpenzion, neomejeno kopanje v termalnem kompleksu, uporaba kopalnega plašča, 1 x dnevno vstop v svet šestih savn.

Prevoz: lasten
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena