Terme - TOP PONUDBE
*
Terme Topolšica - Hotel Vesna 3*

Terme ležijo 10 km od Velenja, v mirnem zelenem okolju. Slikovita narava, blago srednjegorsko podnebje,žvrgolenje ptic, nežen šepet dreves in žuborenje potoka predstavljajo idealno okolje za zdravljenje dihal, lažjih oblik kroničnih bolezni srca in ožilja ter premagovanje stresa. Sodoben hotel z lepo urejenimi sobami, vrhunske medicinske storitve, okusna hrana, ugodne cene … vse to daje termam poseben šarm in zato se jih splača obiskati. Restavracija, aperitivni bar, kavarna, prodajalna časopisov in spominkov, seminarska dvorana; notranji termalni bazeni povezani z zunanjim, ter vodni park Zora, savne (infra, turška, finska); telovadnica; jutranja gimnastika v bazenu in v telovadnici; animacija.

V vseh bazenih je termalna voda, primerna predvsem za revmatike, hrbtenična obolenja, post-operativna stanja gibal ter lažja srčna obolenja. Hotelski del bazenov in Vodni park Zora skupaj predstavljata približno 1800 m² vodnih površin, z vodnimi atrakcijami (topli vrelci, bazen za otroke, masažne prhe, whirlpooli, rimske kopeli …). Temperatura vode je različna po bazenih, od 29°C v notranjem plavalnem pol-olimpijskem bazenu, do 36°C v whirlpoolih. Vhod v bazene je omogočen tudi direktno iz hotela.

Wellness center Zala: oaza užitkov, miru in sprostitve na 4700 m², povezano s hotelom s pokritim hodnikom; masaže, nege telesa, savne, fitnes, whirlpooli, medico wellness (skupinska terapija), VIP zasebni wellness, kozmetične storitve, prostor za seminarje, čajnica in à la carte restavracija Luna. VIP zasebni wellness je zasebni prostor z jacuzzijem, finsko savno, parno kopeljo, počivališčem in minibarom. V minibaru je mala penina, dve mineralni vodi, oreški, suho in sveže sadje. Prostor je namenjen za največ 6 oseb, lahko se kombinira tudi z romantično večerjo v restavraciji Luna v najvišjem nadstropju wellness centra.

Sobe: kad ali prha, wc, sat tv, telefon, večina sob ima balkon.

Hrana: samopostrežna zajtrk in večerja.

Minimalno bivanje: 2 dni.

Cena vključuje: polpenzion, neomejno kopanje v vseh bazenih hotela Vesna, savna v hotelu Vesna.

Prevoz: lasten
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena
1.2.-3.5.2020 polpenzion dvoposteljna lasten 36 € Povpraševanje Rezervacija