Terme - TOP PONUDBE
*
Terme Dobrna - Hotel Vita 4*

Sodobno zdravilišče s 600-letno tradicijo leži sredi zdraviliškega parka s starimi kostanji. Tu je tudi športni park, sicer pa je Dobrna odlično izhodišče za sprehode, kolesarjenje in izlete v bližjo okolico. Vita je najmlajši hotel v sklopu Term Dobrna. Lagodno bivanje za tiste, ki imajo radi vse pod eno streho. Osrednja recepcija, kavarna, restavracija, à la carte restavracija; seminarski prostori, prostori za razne dogodke, poroke.

Zdra­vstveni in terapevtski center: indikacije – ginekološka obolenja, urološka obolenja, artritis, degenerativni izven-sklepni revmatizem, okvare in obolenja gibalnega sistema, nevrološke bolezni, zdravljenje prekrvavavitvenih motenj, borelioza, osteoporoza, prekomerna telesna teža, posledice stresnih stanj. NOVO: Center za preventivo in zdravljenje urinske incontinence, managerski pregledi; naravne terapije, FengShui, Gong, WuWei.

Bazenski kompleks: notranji termalni bazen (32° C, 12x18 m), whirlpool (35° C), otroški bazen (32° C, 3x4 m). Masažno–lepotni center in salon za nego las Hiša na travniku (z doplačilom): posebni programi za lepoto obraza in telesa, oblikovanje telesa, različne vrste masaž (švedska, čokoladna masaža – tudi v dvoje, tajska, indijska, ayurveda masaže, aromaterapija), nega obraza, programi redukcije telesne teže, odprava celulita, globinsko čiščenje tkiv, nekirurški lifting, obloge za telo in obraz, manikura, pedikura, trajno odstranjevanje dlak, solarij in vrsta ostalih storitev; kavitacija – učinkovita metoda za odstranjevanje maščobe in celulita. Dežela savn (z doplačilom): s 500 m² površin vabi v kompleks razno­vrstnih savn: finske in parne savne, savna z infrardečim virom pregrevanja, sibirska suha savna na prostem, ledena soba, Kneippova pot, Kneippove kadičke, hladni bazen, topli bazen z masažnimi šobami, Kneippove prhe presenečenja, stolp za vdihavanje svežega zraka, FKK terasa, vitaminski bar ter dodatki za sprostitev in udobje; pro­grami z medom in soljo; ob ponedeljkih Dežela savn samo za ženske.

Sobe: prha, wc, sušilnik za lase, sat tv, minibar, telefon, klimatska naprava, brezpačen brezžični internet. 

Hrana: samopostrežna zajtrk in večerja.

Minimalno bivanje: 2 dni.

Cena vključuje: polpenzion, brezplačna uporaba kopalnega plašča, neomejeno kopanje v hotelu Vita in bazenu Zdraviliškega doma.

Prevoz: lasten
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena
1.3.-10.4.2020 polpenzion dvoposteljna lasten 42 € Povpraševanje Rezervacija