Terme - TOP PONUDBE
*
Sv. Martin na Muri - Hotel Spa Golfer 4*
Resort se nahaja v prelepem kraju zgornjega Medžimurja, v bližini mesta Sveti Martin na Muri. Posebnost resorta je več kot 1700 m² atraktivnih vodnih površin, bogati wellness center in golf igrišče z ogrevanimi green-i. V petih gastronomskih kotičkih boste spoznavali čare domače kuhinje. Ne glede na to, ali ste golfist ali pa se samo želite odmakniti od vsakdanjih nalog – Spa & Sport Resort Sveti Martin je pravi kraj za vas! Lega Spa & Sport Resort Sveti Martin se nahaja v prelepem kraju zgornjega Medžimurja v bližini mesta Sveti Martin na Muri, v bližini urbanega središča in le pribl. 90 minut od Zagreba
Iz smeri Maribor: po avtocesti do izvoza Lendava in naprej proti mejnemu prehodu Petišovci; po prestopu meje 15 minut vožnje do Svetega Martina na Muri.
Ponudba Spa & Sport Resort Sveti Maritn sestavljajo hotel Spa Golfer **** in apartmajsko naselje Regina. Hotel Spa Golfer nudi klimatizirane sobe, velik wellness center in športno dvorano z igriščem in fitnes center. Lobi z recepcijo, restavracija, à la carte restavracija, pub, brezplačen brezžični internet, wellness, bazeni, dvorana za seminarje; menjalnica, prodajalna s spominki, prodajalna časopisov, animacija, tematski večeri.
Brezplačno zunanje parkirišče pred hotelom in hotelska garaža 10 €/dan.
Psi do 10 kg 15 €/dan (predhodna najava, na recepciji).
Sobe 138 standard sob (27 m²), prha/WC, sušilnik za lase, klimatska naprava, telefon, sat. TV, radio, sef, minibar, kopalni plašč in copati, brezplačen brezžični internet, možnost dodatnega ležišča.
Otroška posteljica 11 €/dan (predhodna najava, na recepciji).
Hrana Samopostrežna zajtrk in večerja.
Bazeni Notranji bazen na skupaj 1050 m² površin (odprt vso leto). Bazen s termalno vodo in hidro masažami, rekreativni bazen, otroški bazen, 3 whirpooli.
Zunanji bazen na pribl. 4000 m²; aquapark, peščena plaža za otroke in bazenom, gusarska ladja, whirpooli, bar Wellness razprostira se na 1800 m2 in nudi moderno opremo ter številne tretmaje za zdravje in lepoto.
Šport: Golf, nogomet, tenis, odbojka, košarka, športna dvorana, trim proga, fitnes, otroško igrišče, športna dvorana.
Prevoz: lasten
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena
12.1.-14.2.2020 polpenzion dvoposteljna lasten 40 € Povpraševanje Rezervacija
13.11.-30.12.2019 polpenzion dvoposteljna lasten 48 € Povpraševanje Rezervacija