Terme - TOP PONUDBE
*
Terme 3000 - Bungalovi 3*
Lega: Na zelenih prekmurskih ravnicah na severovzhodu Slovenije se nahaja Turistično bungalovsko naselje.
Ponudba: Turistično bungalovsko naselje sestavljajo hišice, krite s slamo v prekmurskem stilu. V hišicah so dvoposteljne sobe, ki jih je mogoče najeti posamično.
Na voljo je neomejeno kopanje v enem najbolj adrenalinskih vodnih parkov, bazensnki kompleks Terme 3000.
Parkirišče.
Psi dovoljeni z doplačilom.
Sobe: V hišicah so dvoposteljne sobe z ločenim vhodom, sodobne kopalnice, prha/WC, sat. TV, terasa.
Hrana: Pri pol penzionu: samopostrežna zajtrk in večerja v hotelu Termal. Polni penzion: samopostrežna zajtrk in večerja; kosilo je postreženo v Okrogli restavraciji in vključuje glavno jed s solatnim bifejem ter sladico.
Bazeni: Bazenski kompleks Terme 3000 3127 m², skupno 12 bazenov: 6 notranjih in 6 zunanjih, od katerih trije delujejo tudi pozimi (temperatura vode 30–38° C), za otroke je ločen otroški notranji bazen. Bazeni v dveh nivojih ponujajo pestre programe in atrakcije: divjo reko – brzico, vodno-zračne ležalnike, gejzirje, slapove, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, vodne tokove, žvrkljajoče kopeli, in vedno priljubljeni cevni tobogani z zvočnimi in vizualnimi atrakcijami, v kopališkem kompleksu so tudi turške in finske savne (z doplačilom) in solarij; gostje hotela imajo v pokriti bazenski kompleks Terme 3000, brezplačen vstop.
Prevoz: lasten
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena
14.06.-26.06. polpenzion dvoposteljna lasten 41 € Povpraševanje Rezervacija