Terme - TOP PONUDBE
*
Sv. Martin na Muri - Regina apartmaji Lifeclass

Terme Sv. Martin

Terme Sveti Martin se nahajajo v zgornjem Medžimurju, v bližini mesta Sveti Martin na Muri. Terme sestavljajo hotel Spa Golfer, apartmajsko naselje Regina ter wellness, termomineralno kopališče in športna dvorana z igriščem, kjer je tudi fitnes.

Apartmajsko naselje Regina je idealna izbira za družinske počitnice, dovoljeni so tudi hišni ljubljenčki.

Raziskovanja okolice, vinskih cest in kleti se lahko lotite tudi s kolesom, saj je hotel Spa Golfer prvi specializiran Adria Bike Hotel na Hrvaškem, v katerem bo za kolesarje še posebej dobro poskrbljeno. Vabimo tudi k igri golfa, ob naselju se namreč nahaja ogrevano golf igrišče z 9 luknjami. 
Termomineralno kopališče s hotelom povezuje hodnik. Notranji bazeni se nahajajo na skupno 1050 m² vodnih površin in so odprti vse leto. 2 bazena, otroški bazen in 3 whirpooli so narejeni po filozofiji dr. Rudolfa Steinerja. Zunanje kopališče se nahaja na pribl. 2600 m² in obsega velik rekreativni bazen, 2 whirlpoola na umetnih otokih, bazen s tobogani in otroški bazen. Za sprostitev bo poskrbel wellness v pritličju hotela s sodobno opremo ter številnimi tretmaji za zdravje in lepoto s savnami. 
V naselju je 69 standard apartmajev (za 2–3 osebe) in 29 družinskih apartmajev (za 4–5 oseb).
Vsi apartmaji so klimatizirani in imajo opremljeno kuhinjo, sat. TV in brezplačen WiFi. 
V samopostrežni restavraciji Vučkovec, ki se nahaja zraven Termomineralnega kopališča v naselju boste našli edinstveno kombinacijo avtohtonih medžimurskih jedi s pridihom sodobne kulinarike in mednarodne kuhinje.

Več za vas·
brezplačen WiFi  v apartmajih 
· brezplačno kopanje v Termo-mineralnem kopališču 
· nočno kopanje ob petkih in sobotah
· brezplačno parkirišče pri apartmajih, garaža z doplačilom Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

POLNA HIŠA
Počutili se boste kot doma – terasa, kuhinja, dovolj je prostora za vso družino, tudi za psička. Restavracija, bazeni, picerija …, vse je blizu. »Full house« v počitniški izvedbi.

MINI IN MAKSI
Med počitnicami je odlično poskrbljeno za otroke v hotelskem miniklubu, kadar koli pa lahko najamete e-kolo za štiri, loparje za badminton ali odkrijete disc golf na igrišču za golf.

TEMPELJ ŽIVLJENJA
V osrednjem kopališču, zasnovanem po načelih Rudolfa Steinerja, imajo bojda najboljšo termalno vodo v Evropi. 3 bazeni + 3 whirlpooli = odlična sprostitev.

LAHKO BI REKLI, DA IMAJO »VARNO HIŠO« ZA ŠPORTNIKE: VEČNAMENSKO ŠPORTNO DVORANO Z VRHUNSKIM FITNESOM.


Omejitve: apartmaji niso prilagojeni invalidom.
Prevoz: lasten
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena
9.1.-18.22022 polpenzion apartma lasten 45 € Povpraševanje Rezervacija