Terme - TOP PONUDBE
*
Mala Nedelja - Hotel Bioterme 4*

Hotel Bioterme je edini okolju prijazen hotel v severovzhodnem delu Slovenije. Zgrajen je po standardih eko marjetice (evropski znak za okolju prijazne turistične namestitve), s svojo ponudbo in usmeritvijo pa sledi trendom trajnostnega razvoja turizma. Energijo za svoje delovanje pridobiva iz virov, ki ne obremenjujejo okolja. Poleg proizvodnje električne energije s sončnimi sistemi se v celoti ogreva s termalno vodo. Hotel Bioterme predstavlja in simbolizira zdravo bivališče, zdravo in bio prehrano ter prijetno okolje za goste in zaposlene. Ocenjen je v skladu z novo kategorizacijo nastanitvenih objektov. Hotel in termalni park Bioterme ležita sredi neokrnjene narave med gozdovi, pašniki in griči, obdarjenimi z vinogradi, od koder prihaja pristna prleška kapljica.

Zunanji bazeni v termalnem parku Bioterme: Za sprostitev in rekreacijo je našim gostom na voljo 1.400 m2 zunanjih vodnih površin v devetih bazenih s temperaturo vode med 27 °C in 36 °C. Uživate lahko v radostih hitre reke, plavalnih in večnamenskih bazenih, masažnih bazenih, bazenih za mirovanje, prijetnem zalivčku in otroškem bazenu. Na terasah za sončenje, zelenih travnatih površinah in v prijetni hladni senci dreves boste našli trenutek za počitek in stik s seboj.

Notranji termalni park: V pokritem bazenskem kompleksu vam je na voljo 600 m2 vodnih površin v petih notranjih bazenih s temperaturo vode med 29°C in 36°C. Ljubitelji savn se boste lahko razvajali v notranji in zunanji finski, turški, infrardeči in zeliščni savni. Hotelskim in zunanjim gostom so na voljo različne tehnike masaž, s katerimi boste vzpostavili ravnovesje telesa, duha in dobrega počutja. Vadba v sodobno opremljenem fitnes centru je primerna za vsa življenjska obdobja, oba spola in različne stopnje telesne pripravljenosti. V termalnem parku je tudi samopostrežna restavracija z bogato izbiro jedi in pijač.

Sobe: telefon, sat tv, kad ali prha, wc, kopalni plašč, klimatska naprava, sef, minibar, sušilnik za lase, brezplačen internetni priključek in brezžični internet, balkon.

Hrana: samopostrežni zajtrk in večerja.

Minimalno bivanje: 2 dni.

Cena vključuje: polpenzion, kopalni plašč v sobi, neomejeno kopanje, brezplačna uporaba fitnesa.

 

Prevoz: lasten
Kdaj Storitev Tip sobe Prevoz Cena
1.3.-24.4.2020 polpenzion dvoposteljna lasten 47 € Povpraševanje Rezervacija