REZERVACIJA ZA:

Kam? Kdaj? Prevoz Tip sobe Število dni Ime ladje Mesto vkrcanja Cena
Italija, Francija, Španija, Krompirjeve počitnice 25.10.2019 po programu dvoposteljna - zunanja kabina, balkon 8 Costa Diadema Savona 1869.00 €
CENA VKLJUČUJE: letalski polet v ekonomskem razredu predvidoma iz letališča Zagreb v Miami in nazaj, (vključene vse letališke in varnostne takse, 1 kos prtljage do 23 kg + 1 kos ročne prtljage), - urejanje in strošek spletne registracije ESTA za vstop v ZDA (v višini 25 EUR/osebo), - vsi avtobusni transferji v Miamiju–ZDA: iz letališča do hotela, iz hotela do pristanišča, iz pristanišča v Miami (vključno s krajšim ogledom), iz Miamija nazaj do letališča, - 1 x nočitev z zajtrkom v Miamiju v hotelu***, - križarjenje po programu; 7x nočitev v izbrani kabini z razširjenim polnim penzionom (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, svečana večerja, polnočni bife, voda, čaj in kava na voljo iz avtomata v samopostrežni restavraciji), - vključene storitve na ladji: zabavni program, predstave, animacija, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov, - vse pristaniške takse, - slovensko vodenje in spremstvo na celotni poti.
DOPLAČILO NA LADJI:  napitnine/ postrežnine: otroci od 12. leta in odrasli: 12,50 USD/dan, otroci od 2. do 12. leta: 6,25 USD/dan, otroci do 2. leta napitnin ne plačajo.Ladjar priporočeni znesek napitnin dnevno dodaja na vaš kabinski račun. Napitnine na MSC-ju niso več obvezne in jih v primeru, da z nekaterimi storitvami niste zadovoljni, na recepciji prilagodite znesku, ki ga želite plačati.
DOPLAČILA PO ŽELJI: za povratni transfer iz Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice oz. Maribora do letališča = 35 EUR - avtobusni izlet iz Miamija v Nacionalni park Everglades = 39 EUR (pri plačilu vnaprej v agenciji, vključen prevoz, vodenje in vstop v park), - paketi pijač na ladji, - fakultativni izleti na ladji, - zavarovanje rizika odpovedi oz. celostno zavarovanje.
Ime*
Priimek*
Datum rojstva*
Ulica in hišna številka*
Poštna številka in Kraj*
Mobilni Telefon*
E-mail*
potrdi E-mail*
Dodatne osebe
  Naziv Ime* Priimek* Datum rojstva*
1.
Dodaj novo osebo
Termin
Datum prihoda Datum odhoda
Opombe
Pojdite na potovanje zavarovani
Zavarovanje odpovednega rizika:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini:
POŠLJI