Včeraj smo se vrnili iz kolesarjenja po Nizozemski v organizaciji agencije Čebul. Bilo je nepozabno lepo, super organizaija, kapo dol, res iskrena hvala Brane Klančar! Priporočava z možem vsem ljubiteljem kolesarjenja, da pregledate pestro ponudbo agencije Čebul in ji zaupate! Še naprej uspešno in res iskrena hvala za vse!!! Irena Babšek

V imenu obeh bi se iskreno rada zahvalila vaši agenciji, predvsem vaši sodelavki, ki je odlično poskrbela za najine počitnice na Gran Canaria. Že drugič zapored nama je namenila ogromna časa in truda, da smo skupaj izbrali pravo destinacijo in primerne hotele.   IMATE RES PRAVO OSEBO NA PRAVEM MESTU, VSE POHVALE!!!!   LP, Urša in Matic

Spet gredo samo pohvale vaši agenciji ... zelo zadovoljni v Budvi ... hvala ker se trudite za nas ... še večkrat z vami naokoli .. Lep pozdrav, Renata

"Dragi moji! Tele pocitnice v Egiptu so bile neverjetne. Najboljsa hrana, prijazno osebje...sportnih aktivnosti vec kot dovolj...skratka top top top:). Se bomo sli z vami naokoli:). Presrecni prisli domov z cudovitimi spomini in novimi poznanstvi:)"
Azra iz Kranja


"Za turistično agencijo Chebul mi je danes slučajno povedala sodelavka. In glej ga zlomka, že čez par ur sem rezervirala počitnice v Turčiji.  Nadvse prijazni sodelavki iz agencije se iskreno se zahvaljujem za vso pomoč in hitro ukrepanje, saj nam je zelo uspešno rešila poletni dopust.
Sigurno pa bomo še sodelovali, saj tako hitrega in učinkovitega ukrepanja s strani katerekoli turistične agencije oz. agenta še nisem doživela. In tudi dvomim, da kdaj v prihodnje bom naletela na takšnega turističnega agenta.
Suzani vsa pohvala za prizadevnost, prijaznost in pripravljenost pomagati urediti oz. uresničiti še najbolj zakomplicirane želje."


Helena iz Ljubljane


"Pravkar sem se vrnil s kolesarsko-mornarskega izleta s tole agencijo Chebul... Jo zelo priporočam: izvrsten program, dobra družba, odličen vodič, super posadka, slastna hrana... Ne bo vam žal, če greste na katerega od njihovih izletov!"

Anton iz Domžal
*
novo v ponudbi
Za vas dnevno osvežujemo ponudbo. Vabljeni k ogledu novosti.
priporočamo
Oglejte si kaj priporočajo naše zadovoljne stranke.
top 5
Oglejte si naših 5 najbolj priljubljenih destinacij.